BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 24, 2012

Tak Menyempat

Hadoiii...

Tak menyempat konon. Ye ye aje. Patutnya bulan Ramadhan macam ni la lagi sempat, sebab da skip waktu sarapan, lunch dan tea time (macam la dulu ada tea time). So, lagi banyak masa untuk betul-betul fokus kat lab.

Tapi tapi tapi... Nape ntah susah bebenor nak fokusnyeee. Haiyooo...

Baca sikit je journal dan paper, baru beberapa ayat, satu-dua perenggan, dah rasa boring lalu carik benda lain nak buat. Adoiii... Tahu tak, masa kat lab je la masa nak fokusnyeee. Balik rumah petang da kena masak, berbuka, terawih, balik malam da penat. Mana la sempat nak study cik Sunah Sakura oiii~

So, please laaaa berusaha untuk fokus!!! Fokus, fokus!!!

Tapiiii...hurmmm... Hari tu kat rumah, baca lepas jam 12.30 malam, boleh pulak fokus. =.="

Rasanya kena carik masa yang sesuai jugak ni. Orang kata, masa berkualiti.

Tambah lagi, kena tampal note kat depan skrin desktop ni, dengan ayat berbunyi... "Ko nak kawen ke tak? Cepat habiskan master!!!"

Erk!


P/S: Petang ni nak berbuka ape ekkkk...tengokkkkkkkkkkk! Sempat pulakkk!!!


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.