BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 9, 2012

Sakit Tekak?

Gambar: RAPI 1 Ogos 2012
Bulan-bulan puasa ni mesti ramai yang sakit tekak kan? Ermmm...untuk melegakan sakit tekak tu, elok lah kalo sejukkan kerongkong dengan benda-benda sejuk macam ais krim Mat Gebu yang enak dipandang, sedap dimakan ni...=.=

Gambar: PASTRY POCKET ICE CREAM
Tapiiiiiiiiiii jangan buat tekak tu terkejut sangat pulakkkk gi berbuka dengan aiskrim Baskin Robbins. =.= Makin sakit jadinya kang haa...buat pelan-pelan kayyy...ikut sunnah Rasulullah s.a.w, berbuka dengan kurma atau benda manis...*aiskrim manis peee* Bagi tekak sesuaikan diri jap, baru telan ais krim sebijik dua. Ehehe...

Ehhhhhhhhhhh, stop, stop!!! Awal lagi ni! Tunggu Maghrib kang!


P/S: Maka, percayalah...aiskrim boleh merawat sakit tekak dengan sekelip mata.


Benda Paling . . . Bila Ada Lebih Dari Satu


Benda paling tak tau nak describe apa perasaannya, bila kamu ada lebih dari satu blog...

Adalah bila kamu publish entri yang sepatutnya kat blog ni, tapi terpublish kat blog lagi satu pulakkkkkkkkkk. =.=

Contohnya entri yang INI...

Patutnya saya publish kat blog ni. Tapi terpublish kat sana pulak. Tu maksudnya da mengantuk sangat la tu sampai tak cek tengah taip new post kat blog mana satu. Main upload, taip, publish ajeeee. Kan da salah blog... =.=

Da jadi gitu, tak reti-reti lagi nak tido ke?

Errr...baiklah.

Selamat pukul 2.44 pagi dan selamat bersahur semua.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.