BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 17, 2012

Dah Ada Dua... Boleh Guna Raya Tahun Depan...


Gulpppp!

Terkejut bila van poslaju sampai rumah. Tapi bila tengok kotak tu, da boleh agak dah ape yang sampai dan sape yang hantar. Tak terjangka pulak, sebab Along kata mungkin boleh sampai hanya lepas raya. Tiba-tiba baru je tadi, kotak ni da sampai dah...

Alhamdulillah... Rasa lega sikit dah...

Akhirnya da ada dua langsir sebab mak da beli langsir baru semalam... =.=

Langsir ni boleh guna raya tahun depan la ye, tak pun masa majlis sape-sape ke nanti kannnnn... Errr...

Thanks semua yang memberi kata-kata semangat... Sayang semua~ Selamat hari raya~


P/S: Mak tak balik rumah lagi, kang terkejut dia tengok...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.