BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 11, 2012

Aik, Peliknya...

Pelik sesungguh sejak sebulan dua ni.

Disebabkan da kurang update blog, takde la banyak pengunjung yang datang ke blog. Makin lama pun makin suram semacam aje blognye. Tapi ada jugak la kan pengunjung, alhamdulillah. Bila scroll ke bawah nak tengok entri mana yang selalu dibaca tu, gulppp~ Awat la entri cerpen tu tetiba ramai yang baca? =.=


Cek statistik, takde pulak backlink or referral individu. Tapi nampak kat bahagian keywords: cerpen cinta.

Ooooooooooo...ramai jugak ye yang suka baca cerpen secara online. Kalo dulu-dulu, kita beli buku antalogi cerpen, koleksi-koleksi cerpen kat kedai buku. Sekarang, teknologi kat hujung kuku jari membolehkan peminat-peminat cerpen menggoogle saje jenis-jenis cerpen yang diorang nak. Tak payah da berabis duit kat kedai. Cuma perlu berabis duit untuk internet saje. Hohoho~

Tapi tapi tapi...kalo cerpen kat internet saje ni, jangan la expect ia sebaik cerpen yang da diterbitkan kat buku-buku. Sebab yang kat internet ni takde penyunting mahupun penerbit. So, kalo macam tak best, susunan plot semacam aje, then banyak typo tu biasa la kannn. Kuikuikui.

Apepun, ade ramai gak rakan blogger yang terer bab-bab cerpen ni. Kalo nak pi jenguk, boleh belek-belek archive or sidebar diorang ni~ ^_^



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.