BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, November 6, 2012

Jangan Tanya Saya Okay!

Malam ni tadi jaga exam.

Sampai awal. Pukul 7.45 malam. Sebab Dr da pesan datang awal sikit, nak tolong edar paper soklan. Tapi masa da sampai tu, Dr-Dr yang lain da siap edar da. Ade dua orang je Dr masa tu, saya student wakil Dr yang pertama sampai.

Jadi, saya pun belek-belek la paper exam diorang tu. Subjek Principle of Communications.

Oh! Soklan sama macam time saya amek exam ni dulu. Fuh!

Tapi sayang sekali...

Jangan angkat tangan dan panggil saya bila ada soklan yang takleh jawab, sebab saya dah tak ingat langsung macam mana nak solve soklan tu!

T_T

Ni la yang orang duk kata, student kita ni belajar sebab nak amek exam je, bukan belajar untuk ilmu dunia akhirat. Gulppp!

Insaf kejap.

Sedihnya tak dapat nak bantu.


P/S: Subhanallah, pensyarah Isyarat dan Rangkaian saya dulu masih ingat lagi saya sebagai student dia.


Maaf, Saya Tak Tahu!


Surat rayuan pengurangan saman da siap.

Maaf, saya memang tak tahu tu tempat khas untuk staff. Sejak dari semester lepas lagi, sejak guna kereta pergi kampus dan fakulti, tak pernah tahu tu adalah tempat khas untuk staff. 

Sebab takde papan tanda yang bagitahu tu kawasan khas untuk staff dan pelawat universiti.

Serius saya terkejut dan bingung bila labmate bagitahu kereta saya kena saman.

Mohon lepas ni, pihak universiti buat usaha untuk menaiktaraf tempat letak kereta di dalam kampus dengan label yang sesuai. Duit banyak kan boss~~~ Huhuhu.


*Mohon juga selenggara lif fakulti yang asyik rosak.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.