BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, November 10, 2012

Barakallahulakum!

Alhamdulillah.

Bulan November ni ramai sahabat yang mendirikan masjid. Banyak undangan walimah dari utara ke selatan (dari timur ke barat takde sebab takde undangan event kat FB dari Sabah & Sarawak). Terutama dalam beberapa hari ni. Ada juga yang baru selesai bernikah semalam.

Buat rakan blogger Bro Framestone dan pasangan, Iera Kan.


Buat rakan seperjuangan Siti Hadjar Mohd Arshad dan pasangan, Mohd Taufik Rizal.


Buat sahabat baik blogger Nadzri Azlan dan pasangan, Syakira Yaakub.


Buat rakan penyelidikan UTM, Syafiq Affandi dan pasangan, Marini Aisyah.


Buat rakan UTM, Siti Fadilah Abd Latip dan pasangan, Mohamed Izzuddin Abu Bakar.


Juga buat rakan JKM KTC, UTM, Noorazmi Ab Rahman dan pasangan, Aisyah Yusof.

بارك الله لكما وبارك عليكما وجمع بينكما في خير

Baraka Allahu lakuma wa baraka alaikuma wa jamaa' baina kuma fee khair.

Terima kasih atas ingatan dan undangan ke majlis perkahwinan kalian. Mohon kemaafan atas ketidakmampuan untuk turut hadir meraikan. Hanya doa dari jauh yang ku kirimkan, moga Allah memberkati masjid yang dibina, insya'Allah. Ameen. :')


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.