BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 7, 2013

Apesal La Weiii...

Apesal laaaa blog ni tak update-update, ntah!

Entri last update pun tahun lepas. Dah masuk tahun baru ni la baru nak menulis balik. Lama tak? Lama tak??? Keh keh keh. #HAMBAR

Ntah ler, kekadang nak jugak update macam diari. Cecite ape yang dibuat sepanjang hari ni kat suma yang datang baca (kalo ada la). Bila ade je rasa nak update tu, rasa macam tak best lak, kang ada yang bising cakap itu ini kalo kita update cite hidup seharian. Ntah..tak tau nak taip ape jadinya haaa.

Ekceli kan, boleh aje nak update pon pasal kehidupan seharian kita kat sini, asalkan ada benda yang orang lain dapat manfaat dari tu. Kan kan kan? Sape cakap tak boleh tu memang la kena luku kepala dia.

Alahai, ikut suka la nak update apa pon kan, sebab setiap orang ada citarasa tersendiri, lepas tu yang membacanya pun ada citarasa sendiri. Kalo da orang yang datang baca tu suka yang cenggini cenggituh, ikut dia la kan nak baca yang macam mana. Kalo tak suka, tak yah baca. Jangan nak duk tetap-tetapkan lah kat orang lain. Haigoo.

Ntah ape yang saya bebel kat sini pun saya tak tau.

Yang saya tau, sok pepagi saya nak jalan jauh, sok petang lak saya da berada di oversea. Kikiki. Bye!


P/S: Oh ye, nak share pasal tempat keje baru, tapi nantilah!


3 comments:

aDisH.sHidA said...

akak baca baca tajuk kat dashboard...apasal lu weii...uiiiiiiiiit sunah nie biar betul...ingatkan marah kat sapa2 la...tengok betul2 baru la...apasal la weiii..


dah keje kat tempat baru...selamat bekerja

Anum said...

nanti share ok

man yusoef said...

tempat keje baru? kak sunah dah keje ke?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.