BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 16, 2013

Bayi TenderSoft Pijak Buku?


Pernah jumpa papan iklan macam ni?

Ni kawan amek gambar dan upload kat Facebook. Ade kat Johor ni haa. Area Kempas dan area JB (depan Bestworld).

Pelik iklan ni, kenapa perlu bayi tu pijak buku? Ape yang pihak TenderSoft cuba sampaikan melalui iklan ni? Risau pula pandangan orang lain yang nampak iklan ni. Bukan ke kena pastikan tak ada nilai-nilai negatif sebelum iklan tu lulus untuk dipaparkan kepada orang ramai?

Kawan tu try nak tag TenderSoft, tapi tak jumpa pun kat Facebook.

Hurm...

TenderSoft boleh tolong bagi pencerahan?


No comments:

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.