BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 21, 2013

Hiro Bertukar Jadi Jamie

Rasa damai je tengok Mulan susukan anak-anak dia... :')

Hahaha.

Semalam, balik kerja ada banyak masa sikit untuk tengok Mulan dan anak-anak. So, dengan kesempatan yang ada tu, belek-belek sendiri anak-anak Mulan. Eh, dua yang last tu betina rupanya. So, anak-anak Mulan seekor jantan, dua ekor betina lah. Bukannya 2 jantan, seekor betina macam yang housemate cakap.

Alahai. Dia salah sebut agaknya.

Masa ni bawak kotak ke dapur, doktor cakap kalo jemur, kitten lagi cepat membesar

Jadinya, yang bongsu ekor pendek tu bertukar nama daripada Hiro kepada Jamie. Kikiki. Jamie, sebab ambik nama timangan kawan yang sama-sama jumpa Mulan masa mula-mula bawak dia balik rumah dulu. Hehe. Dia lah yang bawak saya dan Mulan naik kereta sampai ke rumah. So, bagi nama Jamie kat anak Mulan lak bagi mengenang bantuan dia. :)

Berebut nak tunjuk muka sape paling comel... >_<

Kookie, Dora dan Jamie...

Tak sabar nak tengok diorang membesar. :)


P/S: Maafla Mitzushima Hiro... Tak dapat nak letak nama awak kat baby kucing saya... =.="


7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

aDisH.sHidA said...

hahaha...nasib baik bunda sunah pandai tengok jantan betina nya..

akak pun x sabar nak tgok wajah baby2 mulan tu

kiera'sakura said...

suma kaler sepesen kan kak ikut mak diorang hihihi

nabila azmi said...

comeiiiiiiii

Mrs. Abi said...

kookiee!!! love u hahahaha

diana said...

malam2 anak dia meragam tak??bagi mulan makan banyak2..kesian dia nak susukan anak lagi..

mas saari said...

alalaaaa comelnya mereka!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.