Ni Je Yang Sempat - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, February 20, 2013

Ni Je Yang Sempat

Petang, lepas Zohor.

Baru ada sedikit masa untuk online. Malam tadi, balik dari kerja terus beroperasi. Operasi apa?

Memenuhi tempahan pelanggan la. Pelanggan Selera Sakura tau. Bukan pelanggan yang lelain tu. Ishhh. Sebab semalam ada tempahan istimewa untuk hari lahir. Tempahannya pulak agak banyak. So, memang masa agak ketat sesangat.

Tak dapat nak tengok anak-anak Mulan lama-lama.

Tak dapat nak layan ibu berpantang tu lelama.

Haishh. Sedihhhh.

Dapat amek gambar ni je.


Kookie, Dora & Hiro...

Lepas tu, Mulan mengiau-ngiau nak masuk dalam kotak.

11 comments:

  1. Alahai...
    Tomei2.......
    AJ suka cium anak kucing baru lahir..
    Macam bau baby... =D

    ReplyDelete
  2. err...kookie 2 kim jong kook ke..? :P

    ReplyDelete
  3. yang mana 1 kokie,dora n hiro nie..hahaha...

    nampak beso lak baby mulan tu

    ReplyDelete
  4. alahai.. tomeinya baby kitten..
    done follow u syg.. sudi2lah follow teman balik yea.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. seronoknya ada kucing...
    siap nama dah??
    mak dia ok ke?dia nak susukan?

    ReplyDelete
  6. comel je tengok kucing-kucing ni.. nak satu! :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad