BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 20, 2013

Ni Je Yang Sempat

Petang, lepas Zohor.

Baru ada sedikit masa untuk online. Malam tadi, balik dari kerja terus beroperasi. Operasi apa?

Memenuhi tempahan pelanggan la. Pelanggan Selera Sakura tau. Bukan pelanggan yang lelain tu. Ishhh. Sebab semalam ada tempahan istimewa untuk hari lahir. Tempahannya pulak agak banyak. So, memang masa agak ketat sesangat.

Tak dapat nak tengok anak-anak Mulan lama-lama.

Tak dapat nak layan ibu berpantang tu lelama.

Haishh. Sedihhhh.

Dapat amek gambar ni je.


Kookie, Dora & Hiro...

Lepas tu, Mulan mengiau-ngiau nak masuk dalam kotak.


11 comments:

AyueJean AJ said...

Alahai...
Tomei2.......
AJ suka cium anak kucing baru lahir..
Macam bau baby... =D

nini said...

comelnya mereka...=D

Asmah Andy said...

err...kookie 2 kim jong kook ke..? :P

aDisH.sHidA said...

yang mana 1 kokie,dora n hiro nie..hahaha...

nampak beso lak baby mulan tu

Nurzakiah Hanum said...

comeinya

tenku butang said...

alahai.. tomeinya baby kitten..
done follow u syg.. sudi2lah follow teman balik yea.. http://tengkubutang.blogspot.com/

kalau minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

diana said...

seronoknya ada kucing...
siap nama dah??
mak dia ok ke?dia nak susukan?

Ida Firdausi said...

comel je tengok kucing-kucing ni.. nak satu! :)

Mat Gebu said...

Comeyyynyaaaaaaaaaaaa!!!!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

nama kemain canggih ni. hee

Fasihah Supian said...

kookie!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.