BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 18, 2013

Orang Sarawak Cantik


Kah kah kah!

Tergelak besar saya duk kat kedai Benang Hijau ni bila terbaca salah satu keyword kat Histats. Macam mana pulak boleh jatuh keyword ni kat blog picisan saya ni. Rasanya tak ada pun saya buat entri ciri-ciri orang Sarawak. :p

Nasib baik ada link yang boleh kita tengok entri mana yang kena tu. Kikiki.

Bila saya klik link tu, rupa-rupanya entri NI haa. Ada frasa "orang Sarawak" dalam entri tu dengan ada perkataan "cantik" sekali. Hahaha. Laaa... Sebab tu ke?

Tapi, orang Sarawak memang cantik kan? Kan? Kan?

Lalalalala~


14 comments:

نورعيم said...

termasuk akak kan? kan? hihi.

Quemyra said...

hahaha.....golek2 jak mek tetak kak...cantik3... ^^

Mas Zull said...

Assalamualaikum sunah...seronoknyakan...:)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Sunah antara wanita Sarwak tercantik akak pernah jumpa...

Ida Firdausi said...

Orang Sarawak memang cantik. termasuk Sunah :)

Cikgu Ayu said...

orang sabah sarawak biasanya kulit mereka cantik. :)

aDisH.sHidA said...

ye mmg org srawak cantik...terutama awak la..

Mrs. Abi said...

saya pun org sarawak :)

diana said...

orang perak lagi cantik..
(komen tak nak kalah)

heheheheh

Tinta Lana said...

Lana angguk kan jela,hehehe.

Fasihah Supian said...

ye..angah memang cantik :)

Mat Gebu said...

Kek lapis Sarawak mmg cantik...ehh kek ke perempuan eks?..hahaha

D Yatie said...

aah kot .. hihihihi... ;D

kiera'sakura said...

akak saya memang cantik pun :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.