Friday, February 15, 2013

Pindah Lab? Alahai...

Ini perhiasan sahaja... Bakal Mertua Mulan akan datang... >_<

Awal pagi tadi, saya sibuk dan mengada-ngada gitau dah jarang masuk lab.

Tiba-tiba petang tadi lepas Zohor, saya ke lab. Rajin pulak kan?

Tak, tak!

Bukan rajin. Tapi sebab nak bergosip dengan labmate. Alkisahnya, labmate yang selalu supply movie dan Runningman tu SMS saya tengahari tadi, sebelum Zohor. Dia tanya sama ada saya ke lab atau tak hari ni. Kalau saya ke lab, dia nak masuk lab. Saya pulak tanya dia balik, masuk lab tak? Kalau dia masuk, saya masuk. Hahaha. Adehhh.

Then dalam bermesej-mesej tu, tetiba dia cakap yang kami kena pindah lab next week. Omaiiii. Malasnya nak pindah lab baru! Bukannya lama lagi kat sini! Nak kena angkut PC lagi! Itulah alasan kami sebab tak nak pindah. Hakikatnya, memang kena pindah jugak. Technician pun dah siap pindah sana dah. Dan sebab itu lah, saya tiba-tiba terbuka hati nak ke lab lepas Zohor tadi.

Sebab nak bergosip pasal pindah lab je pun.

Tapi tapi tapi, nak tau tak??

Alhamdulillah, berjaya jugak taip tiga baris ayat dalam thesis saya.

Ini satu peningkatan yang baik!

Maka, "pindah lab" itu besar kesannya kepada penulisan thesis. =.="

3 comments:
Write Comments
  1. wah.tiga baris je. ok le tuh. bergerak jugak kerja kan

    ReplyDelete
  2. Haha..ape kecomei beno la kjadian ari ni..kikiki..slmt berlab bru kak sunah :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com