BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 15, 2013

Pindah Lab? Alahai...

Ini perhiasan sahaja... Bakal Mertua Mulan akan datang... >_<

Awal pagi tadi, saya sibuk dan mengada-ngada gitau dah jarang masuk lab.

Tiba-tiba petang tadi lepas Zohor, saya ke lab. Rajin pulak kan?

Tak, tak!

Bukan rajin. Tapi sebab nak bergosip dengan labmate. Alkisahnya, labmate yang selalu supply movie dan Runningman tu SMS saya tengahari tadi, sebelum Zohor. Dia tanya sama ada saya ke lab atau tak hari ni. Kalau saya ke lab, dia nak masuk lab. Saya pulak tanya dia balik, masuk lab tak? Kalau dia masuk, saya masuk. Hahaha. Adehhh.

Then dalam bermesej-mesej tu, tetiba dia cakap yang kami kena pindah lab next week. Omaiiii. Malasnya nak pindah lab baru! Bukannya lama lagi kat sini! Nak kena angkut PC lagi! Itulah alasan kami sebab tak nak pindah. Hakikatnya, memang kena pindah jugak. Technician pun dah siap pindah sana dah. Dan sebab itu lah, saya tiba-tiba terbuka hati nak ke lab lepas Zohor tadi.

Sebab nak bergosip pasal pindah lab je pun.

Tapi tapi tapi, nak tau tak??

Alhamdulillah, berjaya jugak taip tiga baris ayat dalam thesis saya.

Ini satu peningkatan yang baik!

Maka, "pindah lab" itu besar kesannya kepada penulisan thesis. =.="


3 comments:

Rozuan Ismail said...

wah.tiga baris je. ok le tuh. bergerak jugak kerja kan

aimie amalina said...

Haha..ape kecomei beno la kjadian ari ni..kikiki..slmt berlab bru kak sunah :)

Fadilah Aziz said...

Hihi..comel je:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.