Pindah Lab? Alahai...

February 15, 2013

Ini perhiasan sahaja... Bakal Mertua Mulan akan datang... >_<

Awal pagi tadi, saya sibuk dan mengada-ngada gitau dah jarang masuk lab.

Tiba-tiba petang tadi lepas Zohor, saya ke lab. Rajin pulak kan?

Tak, tak!

Bukan rajin. Tapi sebab nak bergosip dengan labmate. Alkisahnya, labmate yang selalu supply movie dan Runningman tu SMS saya tengahari tadi, sebelum Zohor. Dia tanya sama ada saya ke lab atau tak hari ni. Kalau saya ke lab, dia nak masuk lab. Saya pulak tanya dia balik, masuk lab tak? Kalau dia masuk, saya masuk. Hahaha. Adehhh.

Then dalam bermesej-mesej tu, tetiba dia cakap yang kami kena pindah lab next week. Omaiiii. Malasnya nak pindah lab baru! Bukannya lama lagi kat sini! Nak kena angkut PC lagi! Itulah alasan kami sebab tak nak pindah. Hakikatnya, memang kena pindah jugak. Technician pun dah siap pindah sana dah. Dan sebab itu lah, saya tiba-tiba terbuka hati nak ke lab lepas Zohor tadi.

Sebab nak bergosip pasal pindah lab je pun.

Tapi tapi tapi, nak tau tak??

Alhamdulillah, berjaya jugak taip tiga baris ayat dalam thesis saya.

Ini satu peningkatan yang baik!

Maka, "pindah lab" itu besar kesannya kepada penulisan thesis. =.="

You Might Also Like

3 Comments

  1. wah.tiga baris je. ok le tuh. bergerak jugak kerja kan

    ReplyDelete
  2. Haha..ape kecomei beno la kjadian ari ni..kikiki..slmt berlab bru kak sunah :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com