TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Wednesday, February 13, 2013

Sape Nak Join Gi K&F Lane Bazaar...?


Pernah dengar lane bazaar?

Saya baru pertama kali tahu dua perkataan ni. Biasanya dengar bazaar je. Sebab ingin tahu sangat, saya pun search "lane bazaar" kat Google. Macam-macam nama lane bazaar keluar. Klik lah mana-mana link untuk tau macam mana rupa lane bazaar tu dan ape yang ada.

Owh! Lane bazaar ni macam pasar karat ye???

Tu lah, bila dah biasa dengan Bahasa Melayu ni, rupa-rupanya dalam bahasa omputihnye cenggituuu. Hikhik. Kat Johor ni ade jugak pasar karat, diorang panggil Pasar Pandan kat area Johor Bahru. Tapi tak pernah pergi pun. Huhu. Teringin jugak nak pergi tengok-tengok macam mana suasana dia, ade macam pasar malam tak? =.="

Haaa... Kalau dah teringin sangat tu, ade tak yang nak join gi pasar karat hujung minggu depan? Kat Petaling Jaya, ade K&F Lane Bazaar pada 22-24 Februari 2013. Lane bazaar tu lokasi dia area Khadijah's Kitchen macam dalam map kat bawah.


Tau kan restoran Khadijah's Kitchen? Alahhhh, restoran penyanyi Khadijah Ibrahim tu haaa. Khadijah's Kitchen ni terkenal dengan juadah masakan Melayu, kadang-kadang ada jugak masakan fusion mix oriental atau Indian dengan Malay cuisine. Nampak suasana restoran dia pun macam menarik aje!


Dengar kata, K&F Lane Bazaar ni nak kumpulkan usahawan-usahawan blogger yang selalu buat bisnes online, so mana-mana yang pernah berurusan dengan diorang secara online selama ni, ada peluang la nak bersua muka dengan peniaga-peniaga ni secara offline pulak. Tak kisah lah, sama ada peniaga makanan, tudung, kain, baju kanak-kanak, lukisan, aksesori-aksesori dan macam-macam lagi. Semua akan dikumpulkan pada 22 hingga 24 Februari tu kang. Ada ura-ura jugak yang bazaar ni bakal dibuka setiap bulan. Dan kalau ada antara yang tengah baca ni peniaga online, dan teringin nak buka booth masa K&F Lane Bazaar tu, boleh lah tenung gambar kat bawah ni.

Untuk update terkini klik K&F Lane Bazaar

Fuhhh!

Dengar macam best je kan? Nak tau best ke tak best tu kena la join saya gi K&F Lane Bazaar hujung minggu depan!

1 comment:

Hafizin Jamil said...

jauhnya nak pergi..haha

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.