Zaman Sekolah Dulu-dulu: Buku Biodata

February 05, 2013

Zaman sekolah dulu-dulu...

Welcome to my page~~~

Nama: Izyan binti Halim
Nama panggilan: Izz, Yan @ Amoi
D.O.B: 30.2.1986
P.O.B: Atas katil Hospital Besar XXX
Hobi: Membaca buku
Cita-cita: Belum tahu
Makanan kegemaran: Asalkan halal
Minuman kegemaran: Asalkan halal
Orang yang disayangi: Rahsia
Orang yang dibenci: Rahsia

Siapa pernah lalui saat-saat ni? Masih ingat lagi tak sesi berebut nak page paling belakang, biodata paling menawan cantik tertarik, buku biodata siapa paling penuh, then setiap tahun ada lagi buku biodata baru padahal tahun lepas punya dah isi dah. Agaknya sebab tahun akan datang tu dah tau nak jadi apa bila da besar or makanan kegemaran dah berubah. Mungkin jugak orang yang disayangi dan dibenci dah bertukar. Haha!

Agak-agaknya zaman sekolah sekarang ada lagi tak ek benda-benda macam ni? Ada lagi ke yang main pass buku biodata macam dulu-dulu?

Sekarang Facebook jeeee semuaaa!

You Might Also Like

11 Comments

  1. skng gne fb la u

    tak main biodata

    ai ingt lg dlu mls gile nk buat

    sbbnye tulisan xlawa

    smpai skng ehh

    ReplyDelete
  2. skang ade lg lah..ank buah nad ade je buat...anak murid nad time praktikal dulu pon buat... :P

    ReplyDelete
  3. terutama time akhir tahun....ada je buku nie kan..atau zaman akak buka autograf dipanggil nya sampai ke cikgu2 p sua juga

    ReplyDelete
  4. dr sek rendah sampai sek men dok buat benda ni. rugi bdk2 skrg tak rasa pengalaman cmni.

    ReplyDelete
  5. Sekarang dah makin pupus. Kali terakhir saya tulis biodata kat buku orang ialah 2 tahun lepas. ._.

    ReplyDelete
  6. hihihihi..kelakar bila ingat semula... rindunya zaman itu.. :D

    ReplyDelete
  7. Hahahhaha... Ingat sangat....
    Paling famous masa sekolah rendah dengan awal sekolah menengah lah...
    Lepas tu dah ada myspace, friendster..
    Sekarang semua dah ada dalam faceboook je,..... =D

    ReplyDelete
  8. dlu kongsi diari, skrng add facebook..hehe :D

    ReplyDelete
  9. aku tiba2 rasa nak buat bku ni juga.. tunggu ye, aku minta biodata ko nnti :)

    ReplyDelete
  10. assalamua'laikum.
    ya entti! ada lagi lah :D
    versi street dakwah!
    sekolah dulu ada.tapi faham la..lelaki kan ada lebih berminat conteng dari menulis

    ;p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com