BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 5, 2013

Aduh, Jerawat..! As-Beauty Aje Lah...

Ehem.

Siapa ada jerawat? Jeragat?

Kalau tak ada, bekas jerawat? Ehehe.. Konfirm semua pernah ada, atau pernah melalui saat-saat rasa tak best bila muka ada kesan-kesan yang tak sepatutnya ada. Rasa malu dan segan nak keluar berdepan dengan orang ramai bila muka penuh dengan bekas jerawat. Belum lagi ditambah dengan kulit yang nampak kusam dan tak bermaya, of course lah keyakinan diri tu merundummmm jatuh kan???

Hurmmm.

Nak tak naikkan balik kekonfidenan diri tu ke tahap lebih tinggi? Nak tak rasa besttt tengok muka sendirik, tak ade nak segan-segan lagi bila berurusan dengan orang ramai? Sambil-sambil mensyukuri nikmat Allah dan menjaga anugerahNya dengan sebaik-baiknya. Macam mana tu?

Memula sekali, tau tak As-Beauty Facial Treatment 3 in 1? Tak tau?

Ok, sebenarnya As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni adalah salah satu produk rawatan muka dari bahan semulajadi yang ringkas dan memberi kesan menakjubkan hanya dengan 3 langkah mudah; hasilnya kulit menjadi lebih halussssssss, cerah dan berseri! Cewahhh! Kemain kannn nak promote! Kikiki.

Ekceli, As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni bertindak macam berikut, baca kayy! Jangan tak baca!!

Kalo klik gambar ni, terus keluar semua maklumat As-Beauty... ^_^

Produk ni merangkumi Day Cream, Night Cream dan Vitamin E Beauty Soap, sebab itulah disebut 3 in 1. :)

Cara-cara penggunaan dan contoh wajah pengguna yang dah pernah try As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni, boleh dijenguk di Facebook ejen produk ni kat SINI. Kalau berminat untuk merawat wajah memasing, boleh lah hubungi terus ejen tersebut. Ape dia? Takut tak berkesan? Ehhhhh, try dulu! Ade trial pack pada harga hanya RM50 je! Murah tuuu! So, ape lagi? Cecepat lah hubungi Shida - 0123672707, ok? :)


12 comments:

Iffah Afeefah said... Reply to comment

Amboi yu

join meniaga ke

ai xley pakai pape skng

cikenpox melanda wuwuw

AyueJean AJ said... Reply to comment

Nanti nak jenguk2 testimoni dia ni... =D

Sunah Sakura said... Reply to comment

@Iffah Afeefah

hah! lepas baik chickenpox pi contact kak Shida tu yeee... ;)

Sunah Sakura said... Reply to comment

@AyueJean AJ

jenguk, jangan tak jenguk kak ayu..hehehe

Bella Bell said... Reply to comment

kak... kalau untuk merawat parut di badan ada produk dia tak?

Mas Zull said... Reply to comment

assalamualaikum sunah....baik ke produk ni...:)

Sunah Sakura said... Reply to comment

@Bella Bell

erm..kalau merawat parut...cuba cari PMC...dalam menyembuhkan luka, PMC agak berkesan...search pure marine collagen... :)

Sunah Sakura said... Reply to comment

@Mas Zull

wa'alaikumussalam...cuba try, mama...hehe

syahirah said... Reply to comment

saya guna as beauty ni la.
alhamdulillah ok da muka sya.
kwn2 kata muka sya cerah. :)
pling suka krim mlm.lps bngun tido ade prbezaan dia.
da xgune produk lain da.dlu nma produk ni aura maya.

Sunah Sakura said... Reply to comment

@syahirah

wah! dah ada testimoni!

alhamdulillah... :)

syahirah said... Reply to comment

:) suka sngt produk ni.
dlu guna sri hanna.brkesan gak.
kulit cerah
sama gak mcm asbeauty.
tp pyh sngt nk dpt sri hanna tu.
better gune asbeauty ni je.
akk sya yg bgtau produk ni.

kiera'sakura said... Reply to comment

dari awal baca terus tingat kak shida hihihihi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.