Aduh, Jerawat..! As-Beauty Aje Lah... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, March 5, 2013

Aduh, Jerawat..! As-Beauty Aje Lah...

Ehem.

Siapa ada jerawat? Jeragat?

Kalau tak ada, bekas jerawat? Ehehe.. Konfirm semua pernah ada, atau pernah melalui saat-saat rasa tak best bila muka ada kesan-kesan yang tak sepatutnya ada. Rasa malu dan segan nak keluar berdepan dengan orang ramai bila muka penuh dengan bekas jerawat. Belum lagi ditambah dengan kulit yang nampak kusam dan tak bermaya, of course lah keyakinan diri tu merundummmm jatuh kan???

Hurmmm.

Nak tak naikkan balik kekonfidenan diri tu ke tahap lebih tinggi? Nak tak rasa besttt tengok muka sendirik, tak ade nak segan-segan lagi bila berurusan dengan orang ramai? Sambil-sambil mensyukuri nikmat Allah dan menjaga anugerahNya dengan sebaik-baiknya. Macam mana tu?

Memula sekali, tau tak As-Beauty Facial Treatment 3 in 1? Tak tau?

Ok, sebenarnya As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni adalah salah satu produk rawatan muka dari bahan semulajadi yang ringkas dan memberi kesan menakjubkan hanya dengan 3 langkah mudah; hasilnya kulit menjadi lebih halussssssss, cerah dan berseri! Cewahhh! Kemain kannn nak promote! Kikiki.

Ekceli, As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni bertindak macam berikut, baca kayy! Jangan tak baca!!

Kalo klik gambar ni, terus keluar semua maklumat As-Beauty... ^_^

Produk ni merangkumi Day Cream, Night Cream dan Vitamin E Beauty Soap, sebab itulah disebut 3 in 1. :)

Cara-cara penggunaan dan contoh wajah pengguna yang dah pernah try As-Beauty Facial Treatment 3 in 1 ni, boleh dijenguk di Facebook ejen produk ni kat SINI. Kalau berminat untuk merawat wajah memasing, boleh lah hubungi terus ejen tersebut. Ape dia? Takut tak berkesan? Ehhhhh, try dulu! Ade trial pack pada harga hanya RM50 je! Murah tuuu! So, ape lagi? Cecepat lah hubungi Shida - 0123672707, ok? :)

12 comments:

  1. Amboi yu

    join meniaga ke

    ai xley pakai pape skng

    cikenpox melanda wuwuw

    ReplyDelete
  2. Nanti nak jenguk2 testimoni dia ni... =D

    ReplyDelete
  3. @Iffah Afeefah

    hah! lepas baik chickenpox pi contact kak Shida tu yeee... ;)

    ReplyDelete
  4. @AyueJean AJ

    jenguk, jangan tak jenguk kak ayu..hehehe

    ReplyDelete
  5. kak... kalau untuk merawat parut di badan ada produk dia tak?

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sunah....baik ke produk ni...:)

    ReplyDelete
  7. @Bella Bell

    erm..kalau merawat parut...cuba cari PMC...dalam menyembuhkan luka, PMC agak berkesan...search pure marine collagen... :)

    ReplyDelete
  8. @Mas Zull

    wa'alaikumussalam...cuba try, mama...hehe

    ReplyDelete
  9. saya guna as beauty ni la.
    alhamdulillah ok da muka sya.
    kwn2 kata muka sya cerah. :)
    pling suka krim mlm.lps bngun tido ade prbezaan dia.
    da xgune produk lain da.dlu nma produk ni aura maya.

    ReplyDelete
  10. @syahirah

    wah! dah ada testimoni!

    alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  11. :) suka sngt produk ni.
    dlu guna sri hanna.brkesan gak.
    kulit cerah
    sama gak mcm asbeauty.
    tp pyh sngt nk dpt sri hanna tu.
    better gune asbeauty ni je.
    akk sya yg bgtau produk ni.

    ReplyDelete
  12. dari awal baca terus tingat kak shida hihihihi

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad