BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, March 31, 2013

Akhirnya Mereka Bertemu Juga

Nampak tak bebi froggy da semakin kurus sebab rindukan budak pink ni... =.="

Akhirnya kawan baik ni bertemu jugak!

Penat mencari untuk bebi froggy yang merengek-rengek nak jumpa budak pink ni. Ke sana-sinilah tuan bebi froggy merantau. Pernah berkirim pesan kepada rakan blogger yang nak ke Padang Besar, tapi akhirnya hampa sebab budak pink ni tak ada kat sana.

Hari tu, masa makan tengahari kat Bandar Baru Uda, nampak budak pink saiz kecik yang jenis untuk letak dalam kereta kat situ. Teruja. Tapi masa tu tak terfikir nak bawak balik. Nak tanya pendapat bebi froggy dulu. Hurm, bebi froggy macam dalam dilema lah pulak bila ditanya. Tak ada kata putus. +_+

Semalam, masa kat KSL City, tetiba terjumpa betapa banyaknyaaaaaaa budak pink ni kat situ. Mak ai, senangnyaaaa nak cari kat sini. Banyak pulak tu!! Ada dalam dua tiga kedai yang bagi penginapan sementara kat budak pink ni. Sebab dah terjatuh hati sangat-sangat walaupun kepala dia tak berapa nak sempurna (sebab teleng sikit - mungkin budak pink ni dulu makan leher ayam masa nak dekat-dekat kenduri kawen), ape lagi. Memang dah tak bertanya lah kat bebi froggy lepas tu.

Bawak terussss balik rumah.

Sebab tuan bebi froggy yang nak sangat Pink Panther ni! :p


8 comments:

aDisH.sHidA said...

akhirnya dapat pun....waaaaaaaah berpelukan ye..nakal froggy nie

Sunah Sakura said...

@aDisH.sHidA

hihi! dah dapat, yeay!

kiera'sakura said...

jom kita operate budak pink tue kasi leher dia tegak balik!!! :p

Lydia Miza said...

Mana akak punya pink phanter??? Nak
Jugak!

Amanina said...

hehehe.. comelnya :)

cimöt said...

eeeee.. gatai laaa froggy ni! hahahaha

Serikandi_ema88 said...

hehehe lawak la.. beby frogey ni.. i like pink panter :)

Mrs. Abi said...

alololo tomei2.... hehehe...awin nye froggy tasha dh amik dh...entah bile dia amik tetiba tercongok kt rumah dia...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.