Thursday, March 7, 2013

Buat Kerja Yang Kita Suka

Rasa best kalau buat kerja yang kita suka.

Bila dah biasa buat, dan sebelum-sebelum ni memang kita selalu buat aktiviti tersebut, dapat je kerja yang berkaitan dengan aktiviti kita sehari-hari tu, rasa berbesar hati pulak nak buat.

Ye lah, kalau sebelum-sebelum ni kita memang suka share benda-benda bermanfaat kat Facebook, kata-kata motivasi, status-status muhasabah bersama, dan gambar-gambar inspirasi, bila dapat kerja kena share benda-benda macam tu kat page butik setiap hari, of course lah jadi gembira.

Dan kalau memang tabiat hari-hari belek tumblr untuk terapi hati sendiri, bila kena kongsi pula benda tu untuk terapi hati orang lain, rasa bahagia aje.

Boleh lah sama-sama muhasabah diri beramai-ramai.

Buat kerja yang memang kita suka, mesti la seronok kan? :)

5 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com