BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 7, 2013

Buat Kerja Yang Kita Suka

Rasa best kalau buat kerja yang kita suka.

Bila dah biasa buat, dan sebelum-sebelum ni memang kita selalu buat aktiviti tersebut, dapat je kerja yang berkaitan dengan aktiviti kita sehari-hari tu, rasa berbesar hati pulak nak buat.

Ye lah, kalau sebelum-sebelum ni kita memang suka share benda-benda bermanfaat kat Facebook, kata-kata motivasi, status-status muhasabah bersama, dan gambar-gambar inspirasi, bila dapat kerja kena share benda-benda macam tu kat page butik setiap hari, of course lah jadi gembira.

Dan kalau memang tabiat hari-hari belek tumblr untuk terapi hati sendiri, bila kena kongsi pula benda tu untuk terapi hati orang lain, rasa bahagia aje.

Boleh lah sama-sama muhasabah diri beramai-ramai.

Buat kerja yang memang kita suka, mesti la seronok kan? :)


5 comments:

combi said...

yups! betol

Iffah Afeefah said...

tp kene usahakan jugak kasi kite ske

t stress buat bende kite xske kan?

nini said...

hasil pun mantap....

zero 86 said...

😀

zero 86 said...

😀

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.