Buat Kerja Yang Kita Suka

March 07, 2013

Rasa best kalau buat kerja yang kita suka.

Bila dah biasa buat, dan sebelum-sebelum ni memang kita selalu buat aktiviti tersebut, dapat je kerja yang berkaitan dengan aktiviti kita sehari-hari tu, rasa berbesar hati pulak nak buat.

Ye lah, kalau sebelum-sebelum ni kita memang suka share benda-benda bermanfaat kat Facebook, kata-kata motivasi, status-status muhasabah bersama, dan gambar-gambar inspirasi, bila dapat kerja kena share benda-benda macam tu kat page butik setiap hari, of course lah jadi gembira.

Dan kalau memang tabiat hari-hari belek tumblr untuk terapi hati sendiri, bila kena kongsi pula benda tu untuk terapi hati orang lain, rasa bahagia aje.

Boleh lah sama-sama muhasabah diri beramai-ramai.

Buat kerja yang memang kita suka, mesti la seronok kan? :)

You Might Also Like

5 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com