Jadi Tak Jadi Aje

Selalu macam ni.

Memula nak beli. Lepas tu tak jadi. Then dah confirm dah nak beli. Lama-lama, tak jadi balik. Rasa macam tak perlu lah buat masa ni. Ada benda lain yang lagi perlu.

Asyik-asyik kan cakap pasal ni?

Maksudnya memang asyik-asyik fikir pasal ni la tu, sampai banyak kali dah tertulis dalam blog ni ha. Errr.

Tak pe lah. Baik simpan je duit tu untuk benda lain.

Rasanya lebih perlu beli charger baru untuk laptop dan barang-barang buang air untuk anak-anak Mulan. Bekas pasir yang lama dah tertinggal kat rumah sewa lama. Kena cari yang baru lah nampaknya. Nak latih diorang membuang dalam pasir tu dulu sebelum diorang membesar dan pandai membuang dalam toilet macam mama diorang.

Then kena rancang lagi bila umur diorang da masuk 4-5-6 bulan, da kena vaksin. 3 ekor tuuu! Darab lah RM27 (klinik kerajaan je). Aigooo. Sebab tu lah orang cakap bela kucing ni lagi mahal dari bela manusia. Erk!

Simpanan masa depan pun perlu juga.

Cukup-cukup sudah.

7 comments:

  1. biasa terjadi macam tu..last2 minute mesti cancel..haha

    wah..pahala banyak tu bela kucing..sy segan dgn kucing..tpi sy syg kucing..hehe

    ReplyDelete
  2. selalu macam tu, mungkin kita 50/50 kot perlukan benda tu kan kan

    ReplyDelete
  3. nak beli apa ni dik...akak egtkan pasal customer nak beli baju bila baca tajuk nya.


    ReplyDelete
  4. opps terlupa nak gtau..1 lagi egtkan pasal benda tu....jadi tak jadi tu..nasib bukan benda tu kan

    InsyaAllah ada rezeki sunah untuk beli apa yang dihajati dan jaga mulan anak beranak

    ReplyDelete
  5. jimat2 bli apa yg ptut dan wajar je hehe :D ramai anak2 mulan ~~~ ngeee

    ReplyDelete
  6. hihi..setujuuu..tpi diorg ni ubt stress knnn =)

    ReplyDelete
  7. bnyknya benda nak kena pk ble dah ada family ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.