Laungan Cinta



Aku impikan cinta lagi,
Adakah akan hadir sebuah laungan cinta?

Verse 1
Dan bila mata aku melihat kesakitan yang tersimpul dihatimu,
Yang tak mampu untuk kau selindung itu,
Sesungguhnya aku terluka dengan kesedihan yang datang,
Beratnya dugaan yang kau hadapi .. oh.

Chorus:
Hadirlah wahai cinta,
Moga hilangnya sengsara,
Usah ditangisi ia,
Lukamu kan pulih jua
Hulurkan tanganmu,
Bernafaskan rasa rindu,
Percaya pada yang satu,
Bergema hanya laungan cinta,

Bridge 1
Aku impikan cinta lagi,
Adakah akan hadir sebuah laungan cinta?

Verse 2
Dan bila ku melihat sakitnya yang kau rasa,
Denyut pedihnya kurasa bersama,
Andai tiada bertepi penyeksaan ini,
Laungkanlah suara cinta,
Andai tiada bermaya,
Pasti kan menjelma ketentuan dari yang kuasa

[Ulang Chorus]

Bridge 2
Walaupun hujan seakan tak henti,
Sabarlah menanti pelangi,
Kan tumbuh mekar bunga-bunga syurga,
Bahagia selama-lamanya

[Ulang Chorus] x2

Tajuk Lagu/ Song Title: Laungan Cinta
Artis/ Artist: Voice of Men
Album/ Info: Spectrum 2013 / Composer Fathul Voice of Men & Damian Mikhail, Lyrics Voice of Men / ℗ Platinum Studios

Menarik kan lirik dia? Laungan Cinta. Lagu baru Voice of Men, lirik dari Voice of Men juga. MV kat atas ni teaser kedua untuk lagu ni setelah teaser yang pertama keluar sebelum ni kat SINI.

Sekali tengok teaser yang pertama tu dulu, rasa macam tengok MV Day by Day T-Ara Dance Version tapi ni versi lelaki. =.=" Sebab? Sebab diorang duduk kat kerusi-kerusi besar tu. Hahaha! Ehhhh! Heharap composer lagu ni tak mengamuk bila baca review ni. :p

Oh, lagi satu! MV penuh akan keluar pada 1 April 2013. So, tunggu ye! :)

Untuk tahu lebih lanjut tentang aktiviti Voice of Men akan datang, boleh lah jenguk-jenguk fanpage diorang kat FB. :)

All the best kawan~

4 comments:

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.