BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 14, 2013

Lipat-lipat Kain Cotton


Ni bukan iklan coklat dari Langkawi okay?

Hehehe.

Sebenarnya tengah lipat-lipat kain baru kat kedai. Banyak sangat berkotak-kotak. Sambil-sambil tu, ade customer datang. Diorang pun excited juga nak tengok kain-kain baru. Maka, diorang pun join la korek-korek kotak sekali dengan kitorang. Hahaha!

Nak tengok kain-kain baru kat Benang Hijau Collections cawangan U-Mall Skudai? Moh le kita belek-belek gambar kat bawah ye~~~




Ni yang tergantung.

Yang tengah lipat-lipat tu ada lagi haaa.

Baju kurung moden baru pun ade banyak. Saya da rembat satu yang kekonon sweet. Errr!

Nak tengok baju kurung baru, meh la datang Benang Hijau Collections! :)


12 comments:

fatimah hanifah said...

Salam sunah. Bape rgt ni. Kain jenis ape ni eh

fatimah hanifah said...

Salam sunah. Bape rggt kain ji.n material jenis pe?

Sunah Sakura said...

@fatimah hanifah

kain cotton fhi..boleh tengok2 rega dan kain2 lain kat fanpage Benang Hijau Collections gak.. --> https://www.facebook.com/BenangHijau?fref=ts

:)

D Yatie said...

duhal berbisnes juak nya.. :D

nini said...

cantik la kain2 dia.....

diana said...

pilih!!pilih!!!3 -10
3-10
3-10....
pilih2..jNGAN MALU2...


HEHEHEH..

cimöt said...

my feveret.. almost my bju kurung is kain cotton.. hihihi.. bley laa kalu nak borong2 nanti tuk raya..hiii

Nafisa81 said...

kat U mall skudai ker? lot no berapa..waktu rehat nanti saya datang :)

AyueJean AJ said...

Cantik2lah kainnya......
Nak tengok kat fb jap lagi.. =D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dh jarang pakai cotton sebab jenis melekat kat badan hehe

nabila azmi said...

cntik2

aDisH.sHidA said...

Yang pink biru tu cantik...suka suka...xnak hadiah kan utk akak ke hehehhe

selamat melipat ye sunah dan aida

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.