Untuk Ibu-ibu Yang Nak Menyusukan Anak-anak

March 08, 2013

Bizinya hari ni.

Pagi tadi ke Maybank, alhamdulillah setelah hampir 26 tahun hidup kat dunia ni, barulah nak bukak akaun Maybank. Orang lain dah berMaybank2u berkurun-kurun, saya masih jugak setia dengan CimbClicks kalau buat internet banking.

Alahhh, sama aje dua-dua!

Ok, ok! Saya akui. Kebanyakan yang dah bekerja sekarang ni guna Maybank. Sebab majikan bayar gaji, masuk Maybank. Tambah pulak, banyak yang buat perniagaan online guna Maybank. So, memang kena bukak jugak lah gamaknya. Senang sikit kalau lepas ni orang tanya, nak bayar duit kek, ada akaun Maybank tak? Ada, ada! Hehe...

Lepas setel urusan kat bank (alhamdulillah, kejap je diorang buat kerja!) ke Plaza Angsana pulak. Hari ni sampai Ahad, ade Karnival Mahabbah IKIM.fm kat Plaza Angsana, Johor Bahru. Ke sana sebab nak berjumpa dengan boss Mummy Naniell Shop. Beliau ada buka booth selama tiga hari kat sana. Mummy Naniell Shop ni menjual pakaian-pakaian menyusu, baju kanak-kanak dan blouse. Kalau de sape-sape ibu mengandung atau yang dah melahirkan, mahupun yang tengah menyusukan anak-anak, boleh lah datang ke booth Mummy Naniell Shop untuk membelek-belek baju-baju menyusu yang ada. Cantik-cantik semuanya!

Eh, insya'Allah saya pun akan ada kat booth Mummy Naniell Shop Sabtu dan Ahad ni.

Meh lah datang reramai!

You Might Also Like

7 Comments

  1. Nak pegi la..boleh jumpe tuan blog ni..:)

    ReplyDelete
  2. Nak pegi la..boleh jumpe tuan blog ni..:)

    ReplyDelete
  3. Jauh sangat nak ke sana,
    Walau apa pun, saya doakan urusan kamu dipermudah :)

    ReplyDelete
  4. gaji kita x masuk maybank tapi masuk cimb :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com