Lif Rosak Lagi - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, April 2, 2013

Lif Rosak Lagi

Lif rosak lagi.

Asyik-asyik rosak aje. Penat kot nak naik tangga sampai tingkat lima. Rasa nak putus je nyawa ni sebab sesak nafas sangat-sangat. Setiap level kena berhenti sekejap untuk hirup oksigen. Bila da sampai tingkat lima dan masuk lab, memang berpeluh habis. Nak harapkan aircond lab, of course lah harapkan pagar, pagar makan padi. Aircond lab pun lebih kurang aje macam lif fakulti. Kejap-kejap berhenti berfungsi. Kejap-kejap kena on balik. Hurmmm.

Pagi ni ke kampus lebih awal sebab nak uruskan hal pengecualian yuran. Masa hantar borang, tanya kakak kat kaunter tu bila keputusan atau status borang tu keluar. Dia cakap pertengahan bulan 4. Krik krik krik bunyi cengkerik sekejap. Lepas tu cakap kat akak tu: ok, terima kasih.

Draft thesis da siap binding. Ingatkan dalam minggu lepas atau minggu ni nak hantar. Tapi disebabkan hal yuran ni tak setel lagi, tak dapat lah nak submit draft thesis tu. Pihak fakulti tak nak terima draft thesis kalau yuran tak bayar lagi. Haigoo. Rumitnya prosedur.

So, kena lah tunggu pertengahan bulan 4 baru boleh submit draft thesis. Nak bayar sendiri jumlah yuran penuh, duit tak cukup.

Krik krik krik.

13 comments:

  1. lor mcmtu pulak ke? abestu kalau scholar yg xbyr lg? xkn kite kne byr jgk... =.="

    ReplyDelete
  2. penah dulu hostel 9 tingkat.. lif rosak.. bawak balik brg pas cuti byk plak tu.. giler menapak naek tangga kat tngkt 8!!!

    ReplyDelete
  3. Ermm dah tak lama lagi tu. moga semuanya berjalan lancar dan mudah buatmu adik sunah

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...semoga dipermudahkan semuanya yer..;)

    ReplyDelete
  5. sabar eh..naik slow2 :)
    trima ksih follow ya.. nnti nina follow

    ReplyDelete
  6. panjang sungguh perjalanan untuk hantar tesis..

    ReplyDelete
  7. dia suh exercise la tu yangggggg

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad