BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 28, 2013

Bernyawa Kembali

Hari ini cuaca mendung sangat-sangat.

Langit gelap. Macam nak hujan. Mungkin sekejap lagi awan akan memuntahkan segala isinya.

Bila terlalu lama tinggalkan blog dan tak menulis, jadi kekok pula. Tak tahu apa yang nak dikongsi. Nak bercerita tentang kehidupan seharian rasa dah tak best. Baik simpan sendiri-sendiri atau kongsi dengan kawan-kawan rapat atau kongsi kat tempat lain. Eh! Haha~

Sakura Ungu dah bernyawa kembali. Lepas ni boleh lah saya berjuang kembali. Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah yang mengatur sesuatu. Moga-moga selepas ini lebih banyak keindahan dari kuasaNya yang dapat saya nikmati. Ameen.

Selamat bekerja semua!


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning

MR & MRS MAKMUM said...

alhamdulillah.....

diana said...

bila dah lama tinggal memang kekaok nak menulis,.ditambah dengan penyakit malas2 kucing..hehehehe

kiera'sakura said...

bape ratus terbang kak :D

rinduan citarasa said...

alhamdullilahh

horeyy!
mai ke sini.
pavlova

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.