BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 22, 2013

Setahun Sakura Ungu

Abaikan hiasan rerumput itu...

Alhamdulillah.

Dah setahun dah saya pakai kereta ni. Dah banyak tempat saya pergi. Tempat paling jauh pernah saya pergi dengan Sakura Ungu, Terengganu. Kalau Sakura Ungu sendiri pula, paling jauh dijelajahnya adalah Kedah Darul Aman. Tapi bukan saya yang bawa.

Banyak betul jasa Sakura Ungu pada saya dalam setahun ni. Pergi lab, pergi meeting, pergi program, pergi hantar kek, pergi kerja, pergi bawak Mulan ke dunia luar, pergi mengeratkan silaturrahim, pergi macam-macam lagi lah. Hihi. Semua dengan Sakura Ungu.

Mekasih ya sayang, sebab dah banyak berjasa. Ada lagi beberapa tahun yang akan mendatang, moga-moga lebih banyak moments yang boleh kita kongsi bersama. :')

Tapi buat masa ni, berehat dulu, ok? Jalan dekat-dekat aje boleh. Kalau jauh-jauh, Sakura Ungu kena tinggal. Mohon bersabar wahai diri. Juga bertabah.


13 comments:

aDisH.sHidA said...

gluuuuuuuuuurp pernah datang kedah dengan sakura ungu..bila tu tatau pun...ini dah x adil nama nya...huhuhu...


dah setahun kan..banyak jasa dia...

Hanih Borhan said...

Ooo, Sakura Ungu nama dia? Sweet!

Suhaili Sarif said...

Amboi..mahal tu plat no sakura ungu..hihi

Suhaili Sarif said...

Amboi..mahal tu plat no sakura ungu..hihi

Nurzakiah Hanum said...

wow ungu

MR & MRS MAKMUM said...

dtg la penang

cimöt said...

agak-agak bile nak bawak kite? hahaha

rinduan citarasa said...

ke CR berkali2.

seriusss mmg comel mcm tuannya juga

aminnnn ats doa2 sunah u sakura ungu

Rozuan Ismail said...

sakura ungu? bilalah nak merasa naik.hehe

diana said...

mesti beli dengan duyit sendiri kan??sebab tu sayang sangt...:P)

kiera'sakura said...

kenapa sakura ungu kena tinggal kalau nak jalan jauh kak?

Mas Zull said...

assalamualaikum sunah...amboi bukan main sayangnya dia ngan sakura ungu tu yer...;)

myfirdz said...

Wah.. Sedàp nama timangan... Sakura ungu... Lain dr lain.. :-)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.