Terbantut!

May 13, 2013

Duh!

Seriously, kali ni betul-betul menghilang terus mood menulis ye? Update entry lepas tu senyap beberapa hari. Update lagi, then senyap terus. Haigoo! Ape nak jadi ni?

Tak pe lah, kali ni nak menulis bila rasa nak menulis aje. Takde lah berhenti terus kan? So, kalo rajin tu ada lah update, kalo malas, takde lah. Kalo rajin blogwalking pun, ada lah tu muncul kat blog kamu-kamu sume ni, kalo malas, takde lah. Boleh camtu?

Huhu. Dah lama kot tak blogwalking. Eh, blogwalking ade je, tapi tak tinggal ape-ape jejak. Sekadar baca entri dan tersenyum sorang-sorang. Malas nak komen sebab sekarang ni jarang sangat-sangat online guna lappy kesayangan ni. Guna tepon je, sekaligus mengurangkan diri ini menghadap laptop berjam-jam. Hoho. Kalo guna tepon lak, bila line tak berapa nak ok, takde lah online nye. Nak tinggal jejak & komen pun apetah lagi, macam siput aje line dia. Terus terbantut hasrat nak mengomen-ngomen.

Hah, bagussss sangat lah bila ada smakpong ni kan??? Boleh buat banyak keje lain.

Ye la tu, banyak main kucing aje!

You Might Also Like

6 Comments

  1. Samalah AJ pun.....
    Sekarang ni macam hilang mood je nak berblog....

    ReplyDelete
  2. mai klu line ok baru bw! klu x, nk mnggu loading ntah brape lama tu mmg xla..

    ReplyDelete
  3. assalamua'alikum.
    ya. ya. kita geng. terbantut.
    kalau skrin besar, ok lah. kena nya skrin kecil. mau juling mata.

    >_<

    tadi baru check kat blogger draft. masya Allah!
    lebih dari 100+ posting tak ter-post. eh. eh.

    betul lah cakap che' ben. jangan simpan dalam draft. apa nk tulis, siap, post. takde idea, jangan peram lama. nanti tak ingat dah nak taip apa. ya. ya. tak tahu nk post apa semua draft2 tu. adui. mood berblog ada.
    sekadar lalu, baca, hilang.

    "bagus untuk privasi, kurang bagus untuk interaksi sosial."
    - DR. tak kenal, 2009

    0_o

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...lakukan mana yg penting dulu mood berblog boleh dicari bila2...;)

    ReplyDelete
  5. kira suka bila ade mood simpan dalam draft bila lansung takde mood bawak kuar sehelai2 dari situ hihihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com