BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, October 9, 2013

Rabu Yang Bisu: PERUTUSAN RAJA SEHARI






14 comments:

Faiz said...

Alhamdulillah semoga Allah memberkati kalian berdua. memberikan kalian kebaikan dan kasih saying Nya yang sangat banyak di dunia dan di akhirat. insyaAllah

D Yatie said...

Alhamdulillah. Congratulations in advance dear.

Liyana Yusoff said...

Oiii nak kawen da kawan aku sorang ni... tahniah sun tahniah. semoga majlis berjalan lancar.

Mummy LiYzA ^^, said...

tahniah ye kak~selamat pengantin baru!! ^_^

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

semoga majlis sunah dan ady dipermudahkan hendaknya. semoga bahagia hingga ke Jannah :)

Kak Zie said...

As salam sunnah...tahniah dik semuga tali perkahwinan smpi ke jannah.

Luqeem™ said...

tahniah kak sunah. :)

semoga berkekalan.

mynameismy said...

Tahniah in advance Sunah.. :)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. tahniah sunah.. :)

Cik Eka said...

tahniah akak. Selamat pengantin baru. wiwiwiwiwiwi

[k]o{q}i[n] said...

Tahniah akak! Tau2 je dh nk kawen. Ni perasan pun sbb tgk IG abg ady...

nabila azmi said...

tahniah sunah..hehehe..happy marriage till jannah

eqbalzack said...

TAHNIAH Sunah...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan kekal hingga ke akhir hayat.

-abg eqbalzack-

Mohd Khairi said...

TAHNIAH, semoga kekal smpai Syurga~ >_< jauh sgt kt Bintulu tu, sya doakan korang brdua dari sini je la ye hehehe >_<

jmput singgh blog bru sya;
http://mohdkhairi9197.blogspot.com/
*Mohd Khairi Khadzir, Johor Bahru

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.