Friday, December 27, 2013

Souleha - Shawl Labuh Untuk Muslimah

Basyirah Shawl

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat!

Hari ni Jumaat terakhir untuk tahun 2013. Minggu depan dah masuk tahun baru. Azam tahun baru macam mana? Kedatangan tahun baru disambut dengan siapa? :)

Sebenarnya dah lama nak kongsikan benda ni.

Pernah dengar Souleha?

Basyirah Shawl?

Tak?

Sebab tu lah nak gitau. Hihi. Sebenarnya Souleha ni salah satu butik tudung untuk muslimah yang baru sahaja memulakan perniagaan hujung tahun ni. Produk Souleha buat masa ni adalah Basyirah Shawl macam dalam gambar tu~ Pilihan warna pun macam dalam gambar tu~

Untuk muslimah yang gemar menggayakan shawl, Basyirah Shawl boleh dimasukkan dalam salah satu pilihan tudung untuk ke mana-mana sahaja. Kerja? Kuliah? Usrah? Shopping? Jalan-jalan? Semua boleh~ Material Basyirah Shawl lembut dan sejuk, mudah untuk dibentuk...tak percaya, tanya encik suami saya. Hihihi.

Bagi sesiapa yang berminat dengan Basyirah Shawl, boleh lah berkunjung ke Facebook Page Souleha. Boleh membelek-belek dengan lebih lanjut kat sana, gambar lebih jelas dan besar, sekali dengan tanda harga. Hihi.

Jangan lupa Like untuk produk-produk akan datang dari Souleha ya! :)

No comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com