Souleha - Shawl Labuh Untuk Muslimah

December 27, 2013

Basyirah Shawl

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat!

Hari ni Jumaat terakhir untuk tahun 2013. Minggu depan dah masuk tahun baru. Azam tahun baru macam mana? Kedatangan tahun baru disambut dengan siapa? :)

Sebenarnya dah lama nak kongsikan benda ni.

Pernah dengar Souleha?

Basyirah Shawl?

Tak?

Sebab tu lah nak gitau. Hihi. Sebenarnya Souleha ni salah satu butik tudung untuk muslimah yang baru sahaja memulakan perniagaan hujung tahun ni. Produk Souleha buat masa ni adalah Basyirah Shawl macam dalam gambar tu~ Pilihan warna pun macam dalam gambar tu~

Untuk muslimah yang gemar menggayakan shawl, Basyirah Shawl boleh dimasukkan dalam salah satu pilihan tudung untuk ke mana-mana sahaja. Kerja? Kuliah? Usrah? Shopping? Jalan-jalan? Semua boleh~ Material Basyirah Shawl lembut dan sejuk, mudah untuk dibentuk...tak percaya, tanya encik suami saya. Hihihi.

Bagi sesiapa yang berminat dengan Basyirah Shawl, boleh lah berkunjung ke Facebook Page Souleha. Boleh membelek-belek dengan lebih lanjut kat sana, gambar lebih jelas dan besar, sekali dengan tanda harga. Hihi.

Jangan lupa Like untuk produk-produk akan datang dari Souleha ya! :)

You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com