BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 21, 2013

Kucing Berkepala Tiga


Lepas orang lain cakap, baru perasan... =.="

Sebab tangan memang betul-betul nampak dua aje kat depan tu haaa...

Eh, tangan??? Kaki lah!

DIORANG bertiga ekor okay, bukan DIA berkepala tiga...

Hahaha!


Hiro Bertukar Jadi Jamie

Rasa damai je tengok Mulan susukan anak-anak dia... :')

Hahaha.

Semalam, balik kerja ada banyak masa sikit untuk tengok Mulan dan anak-anak. So, dengan kesempatan yang ada tu, belek-belek sendiri anak-anak Mulan. Eh, dua yang last tu betina rupanya. So, anak-anak Mulan seekor jantan, dua ekor betina lah. Bukannya 2 jantan, seekor betina macam yang housemate cakap.

Alahai. Dia salah sebut agaknya.

Masa ni bawak kotak ke dapur, doktor cakap kalo jemur, kitten lagi cepat membesar

Jadinya, yang bongsu ekor pendek tu bertukar nama daripada Hiro kepada Jamie. Kikiki. Jamie, sebab ambik nama timangan kawan yang sama-sama jumpa Mulan masa mula-mula bawak dia balik rumah dulu. Hehe. Dia lah yang bawak saya dan Mulan naik kereta sampai ke rumah. So, bagi nama Jamie kat anak Mulan lak bagi mengenang bantuan dia. :)

Berebut nak tunjuk muka sape paling comel... >_<

Kookie, Dora dan Jamie...

Tak sabar nak tengok diorang membesar. :)


P/S: Maafla Mitzushima Hiro... Tak dapat nak letak nama awak kat baby kucing saya... =.="


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.