BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 8, 2013

Untuk Ibu-ibu Yang Nak Menyusukan Anak-anak

Bizinya hari ni.

Pagi tadi ke Maybank, alhamdulillah setelah hampir 26 tahun hidup kat dunia ni, barulah nak bukak akaun Maybank. Orang lain dah berMaybank2u berkurun-kurun, saya masih jugak setia dengan CimbClicks kalau buat internet banking.

Alahhh, sama aje dua-dua!

Ok, ok! Saya akui. Kebanyakan yang dah bekerja sekarang ni guna Maybank. Sebab majikan bayar gaji, masuk Maybank. Tambah pulak, banyak yang buat perniagaan online guna Maybank. So, memang kena bukak jugak lah gamaknya. Senang sikit kalau lepas ni orang tanya, nak bayar duit kek, ada akaun Maybank tak? Ada, ada! Hehe...

Lepas setel urusan kat bank (alhamdulillah, kejap je diorang buat kerja!) ke Plaza Angsana pulak. Hari ni sampai Ahad, ade Karnival Mahabbah IKIM.fm kat Plaza Angsana, Johor Bahru. Ke sana sebab nak berjumpa dengan boss Mummy Naniell Shop. Beliau ada buka booth selama tiga hari kat sana. Mummy Naniell Shop ni menjual pakaian-pakaian menyusu, baju kanak-kanak dan blouse. Kalau de sape-sape ibu mengandung atau yang dah melahirkan, mahupun yang tengah menyusukan anak-anak, boleh lah datang ke booth Mummy Naniell Shop untuk membelek-belek baju-baju menyusu yang ada. Cantik-cantik semuanya!

Eh, insya'Allah saya pun akan ada kat booth Mummy Naniell Shop Sabtu dan Ahad ni.

Meh lah datang reramai!


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.