BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 14, 2013

Lipat-lipat Kain Cotton


Ni bukan iklan coklat dari Langkawi okay?

Hehehe.

Sebenarnya tengah lipat-lipat kain baru kat kedai. Banyak sangat berkotak-kotak. Sambil-sambil tu, ade customer datang. Diorang pun excited juga nak tengok kain-kain baru. Maka, diorang pun join la korek-korek kotak sekali dengan kitorang. Hahaha!

Nak tengok kain-kain baru kat Benang Hijau Collections cawangan U-Mall Skudai? Moh le kita belek-belek gambar kat bawah ye~~~




Ni yang tergantung.

Yang tengah lipat-lipat tu ada lagi haaa.

Baju kurung moden baru pun ade banyak. Saya da rembat satu yang kekonon sweet. Errr!

Nak tengok baju kurung baru, meh la datang Benang Hijau Collections! :)


Rezeki Murah

Alhamdulillah.

Rezeki melimpah-ruah Allah bagi.

Makin ramai yang menempah kek di Selera Sakura. Makin ramai yang minat makan kek karamel. Kek sihat yang manisnya pada karamel aje, pada keknya bagi Iffah Afeefah, "kenapa tawar ni?" Kek yang kalau dimakan sejuk-sejuk, sangat enak pada anak tekak. Customer kata, macam makan aiskrim. Hehehe.

Rasa bahagia, bila makin ramai jugak yang mencuba resepi kek karamel ni. Dah macam-macam versi dan macam-macam rupa jugak. Pelangi pun dah ada sekarang ni macam Kakakecik buat. Sebelum ni dah pernah buat, tapi tak buat entri pun sebab tak nampak dalam gambar bentuk pelanginya selagi tak potong. Kenapa tak potong? Tu customer punya. Mana boleh potong! Hehehe. Lenkali insya'Allah. :)

Dulu ingat nak buat time bulan puasa dan raya je, akhirnya Allah takdirkan sampai sekarang pun bisnes ni berjalan. Alhamdulillah, tak pernah putus rezeki yang Allah bagi. Murah sangat-sangat. Tambahan lagi, bila kita selalu berbicara dengan Dia untuk minta murahkan rezeki kita. Supaya nanti, boleh kita kongsikan rezeki kita dengan orang lain, insya'Allah.

Rezeki murah sebab Allah Maha Pemurah, kan? :')


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.