BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 11, 2013

Bila Dah Mengidam!


Alahai.

Dah lama sangat mengidam sebenarnya.

Setiap kali pergi ke AEON Taman U mesti nak ke bahagian buah-buahan. Mesti nak belek-belek bekas Korean Strawberry. Mesti nak teragak-agak nak beli ke tak.

Beberapa hari lepas ada lah jugak terlerai keinginan tu bila makan dua tiga biji buah strawberry masa kenduri kawan. Teruja gila rasa masa tu sebab dapat jugak melayan anak tekak ni. Haigoo. Teruknya, dah macam orang mengandung. Erk!

Hari ni, bila nampak lagi kat AEON Taman U, dengan dihasut oleh budak kyoshiro87 tu, makaaaaaa terbeliiiiiiiiiii lah pulak!!!


Nak buat macam mana, kan?

Cantik sangat!

Malam ni dinner ni je lah!


P/S: Gambar ni tak edit tau, serius cantik kamera BP2 ni! Alhamdulillah!


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.