BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 13, 2013

Terbantut!

Duh!

Seriously, kali ni betul-betul menghilang terus mood menulis ye? Update entry lepas tu senyap beberapa hari. Update lagi, then senyap terus. Haigoo! Ape nak jadi ni?

Tak pe lah, kali ni nak menulis bila rasa nak menulis aje. Takde lah berhenti terus kan? So, kalo rajin tu ada lah update, kalo malas, takde lah. Kalo rajin blogwalking pun, ada lah tu muncul kat blog kamu-kamu sume ni, kalo malas, takde lah. Boleh camtu?

Huhu. Dah lama kot tak blogwalking. Eh, blogwalking ade je, tapi tak tinggal ape-ape jejak. Sekadar baca entri dan tersenyum sorang-sorang. Malas nak komen sebab sekarang ni jarang sangat-sangat online guna lappy kesayangan ni. Guna tepon je, sekaligus mengurangkan diri ini menghadap laptop berjam-jam. Hoho. Kalo guna tepon lak, bila line tak berapa nak ok, takde lah online nye. Nak tinggal jejak & komen pun apetah lagi, macam siput aje line dia. Terus terbantut hasrat nak mengomen-ngomen.

Hah, bagussss sangat lah bila ada smakpong ni kan??? Boleh buat banyak keje lain.

Ye la tu, banyak main kucing aje!


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.