BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, May 23, 2013

Impian Kasih

Buat isteriku.

Dunia rumahtangga itu penuh dengan rasa,
Pahit, manis, masam dan masin,
Kadang-kadang tidak terkata rasanya.
Tidak cukup hanya dengan satu warna...
Doaku,
Moga dirimu juga diriku,
Siap sedia untuk mengecapi semuanya bersama.

Dari suamimu.

Erm... Macam panjang sangat pulak. Ayat dah cantik dah, tapi muat ke tulis semua tu? Aiyarkkk! Cari yang pendek sikit.

Buat isteriku,

Kau pelengkap separuh agamaku.

Dari suamimu.

Ringkas, tapi terlalu umum. Hurmmm.

Buat isteriku,

Moga pernikahan ini menjadi pengikat cinta kita di gerbang redhaNya.

Dari suamimu.

Subhanallah, macam ok! Tu pun lepas google gambar-gambar kat internet, dan edit sikit ayat dalam gambar tu. Harap-harap menjadi lah. Kalau tak jadi, saya tabur je manik urai atas kek lapis buat hantaran lusa ni. +_+

***

Dari pernikahan, semua mahu yang baik-baik saja kan?


P/S: Ramainya yang bernikah hujung minggu ni. Tak syak lagi, ramai juga bayi akan lahir pada hujung-hujung Mac tahun depan. Ops!!! Selamat mendirikan masjid buat semua yang bakal bernikah! :)


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.