BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 19, 2013

24 Jun Juga Akhirnya

Allahuakbar.

Allah macam mendengar isi hati.

Mungkin ini caranya Allah mahu mempermudahkan kesemuanya.

Baru dapat call dari fakulti. Insya'Allah 24 Jun ni antara tarikh besar dalam hidup. Sebagai seorang mahasiswa pasca siswazah.

Sekarang ni balik kerja malam-malam tak terus tidur dah. Buka laptop dan study, lepas tu meraung sebab jumpa banyak kesilapan. Sampai terbaring-baring kepala depan laptop. Tapi, ok lah kan. Boleh dijadikan correction nanti. Insya'Allah.

Moga-moga Allah permudahkan semuanya.

Mohon maaf atas salah silap saya kepada anda semua.

Doakan, moga lancar 24 Jun ini. Doa-doakan.

Saya mohon sangat-sangat, doa-doakan.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.