BLOG ENCIK SUAMI

Friday, December 27, 2013

Souleha - Shawl Labuh Untuk Muslimah

Basyirah Shawl

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat!

Hari ni Jumaat terakhir untuk tahun 2013. Minggu depan dah masuk tahun baru. Azam tahun baru macam mana? Kedatangan tahun baru disambut dengan siapa? :)

Sebenarnya dah lama nak kongsikan benda ni.

Pernah dengar Souleha?

Basyirah Shawl?

Tak?

Sebab tu lah nak gitau. Hihi. Sebenarnya Souleha ni salah satu butik tudung untuk muslimah yang baru sahaja memulakan perniagaan hujung tahun ni. Produk Souleha buat masa ni adalah Basyirah Shawl macam dalam gambar tu~ Pilihan warna pun macam dalam gambar tu~

Untuk muslimah yang gemar menggayakan shawl, Basyirah Shawl boleh dimasukkan dalam salah satu pilihan tudung untuk ke mana-mana sahaja. Kerja? Kuliah? Usrah? Shopping? Jalan-jalan? Semua boleh~ Material Basyirah Shawl lembut dan sejuk, mudah untuk dibentuk...tak percaya, tanya encik suami saya. Hihihi.

Bagi sesiapa yang berminat dengan Basyirah Shawl, boleh lah berkunjung ke Facebook Page Souleha. Boleh membelek-belek dengan lebih lanjut kat sana, gambar lebih jelas dan besar, sekali dengan tanda harga. Hihi.

Jangan lupa Like untuk produk-produk akan datang dari Souleha ya! :)


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.