BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 17, 2014

Bertukar Wajah

alhamdulillah
bertukar akhirnya

dah lama memasang angan-angan
hari ni baru merajinkan diri
melatih-latih jemari tangan
menajam-najamkan biji mata
memerah-merah buah fikiran

sebab dah lama tak mengedit
sampai terlupa coding
kena google balik mana yang perlu
ada yang malas nak dicari
biarlah

hasilnya biasa-biasa saja
seperti yang diimpi-impikan

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

ewanthology said...

wajah baru, semangat blogging pun baru :-)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.