Bill Gates Kata

March 19, 2014

Bill Gates kata
kalau nak jadi profeesional engineer
kena selalu start study lambat untuk exam

dari situ
kita belajar untuk uruskan masa
belajar untuk handle emergency
sebab semua dah last minute

jadinya
selama ni
tak salah lah kan
nak presentation,
nak submit paper,
nak progress meeting,
nak viva,
semua prepare last minute
paling boleh
sehari sebelum

kata nak jadi professional engineer

konon

9GAG

You Might Also Like

5 Comments

  1. tapi betoi la jadi engineer nie memang banyakkkkkk kena buat keja lasi minute. pastu mula lah nak tekanan. kena push dan bla bla bla

    ReplyDelete
  2. amalan biasa student...sume last minute! :D

    ReplyDelete
  3. heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

    ReplyDelete
  4. heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com