BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 19, 2014

Bill Gates Kata

Bill Gates kata
kalau nak jadi profeesional engineer
kena selalu start study lambat untuk exam

dari situ
kita belajar untuk uruskan masa
belajar untuk handle emergency
sebab semua dah last minute

jadinya
selama ni
tak salah lah kan
nak presentation,
nak submit paper,
nak progress meeting,
nak viva,
semua prepare last minute
paling boleh
sehari sebelum

kata nak jadi professional engineer

konon

9GAG

5 comments:

JunAina said...

Alasan? Ehehehee...

Kira Sakura said...

tapi betoi la jadi engineer nie memang banyakkkkkk kena buat keja lasi minute. pastu mula lah nak tekanan. kena push dan bla bla bla

Ujie said...

amalan biasa student...sume last minute! :D

diana said...

heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

diana said...

heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.