Wednesday, March 19, 2014

Bill Gates Kata

Bill Gates kata
kalau nak jadi profeesional engineer
kena selalu start study lambat untuk exam

dari situ
kita belajar untuk uruskan masa
belajar untuk handle emergency
sebab semua dah last minute

jadinya
selama ni
tak salah lah kan
nak presentation,
nak submit paper,
nak progress meeting,
nak viva,
semua prepare last minute
paling boleh
sehari sebelum

kata nak jadi professional engineer

konon

9GAG

5 comments:
Write Comments
  1. tapi betoi la jadi engineer nie memang banyakkkkkk kena buat keja lasi minute. pastu mula lah nak tekanan. kena push dan bla bla bla

    ReplyDelete
  2. amalan biasa student...sume last minute! :D

    ReplyDelete
  3. heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

    ReplyDelete
  4. heheh..jangan silap langkah dah..nanti itu tak sempatini tak sempat.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com