BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 28, 2014

Crowded

satu malam
nak keluar screening
sebab panggung selalu sejuk
maka prepare lah kot labuh
yang memang cukup simple tu

tapi
bila dia nampak je
terus kena sound
"tak payah pakai kot tu..."

dah kenapa...
"crowded sangat"

"abis kalau sejuk nanti macam mana?"

"abang kan pakai sweater jugak..."

baeklah...patik menurut perintah!

7 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum sunah...lama x singgah sini dah mcm2 perubahan kat sini...:)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ololoh, gentlemennya ady. bahagia sunah :)

DYatie said...

Hehehehe. Suami jaga isteri. Alhamdulillah.

aDisH.sHidA said...

senyum simpul eh baca entry nie..tumpang senyum tgok sunah n ady bahagia

diana said...

wah!!romantiknya...
untung la dah ada abang..heheheh

Kira Sakura said...

abang nak beromantik lah tue. haishhh akak nie hihihihihi :p

Maria Firdz said...

Hehe... Senyum aje lah..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.