BLOG ENCIK SUAMI

Friday, August 15, 2014

Kongsi Resepi

hah...
naik pun!
pelik benar tabiat
tengok blog sebab nak check
post tu naik ke tak bulan ni
haha!

memang bagus widget tu
kongsiresepi.com
dulu pakcik mat gebu yang rekemen
so bubuh kat blog tu
boleh check resepi orang lain juga
yang pakai widget serupa

tapi dengan syarat
kena update blog
kalau tak update
memang takde la nak naik
duk entry tu je kat atas
kita tengok pun jemu
boleh?

itu lah blog masak-masak
tu je mampu
blog peribadi ni
payah benar nak update
takde idea
mengomel aje

kalau nak tengok
blog masak-masak tu
mohon google
Selera Sakura

kita memang malas nak backlink :p

No comments:

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.