BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 25, 2014

Klw Blh

ade kawan FB
share dialog ni
copy 100%

Dialog suami isteri

I: Syg klw blh sya nk lahirkan zuriat utk syg...
S: (diam)
I: Sekurang2nya klw sya yg pergi dulu... sya ada tinggalkan zuriat kita...
S: Ye sayang
I: Knp syg x amin kan?
S: Xnk syg tgglkn sy...

hurm
hilang terus
rasa sweet
nak touching
pun tak sempat

sebenarnya
saya ni
da tua sangat
nak baca
singkatan macam ni

serius
memula baca
tak faham
"sayang kalau belah saya..."
"klw" - kelawar?
adohai

mohon
jangan singkat sangat
or modern sangat
bahasa singkatan tu
sobsss
kasihanilah
orang tua
macam saya

1 comment:

BeloG MTT said...

hihi sekarang banyak singkatan yang boleh buat spoil mood nak baca. hihihihi :P

lama tak singgah sini :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.