BLOG ENCIK SUAMI

Monday, October 13, 2014

Air Asia

pagi-pagi
dah check
tiket air asia
sebab nak tengok
kalau-kalau
ada tiket murah
KL-Btu-KL
atau
Btu-KL-Btu

bulan ni dah mahal
sebab ada cuti mid sem
bulan depan pun
alamak ai
lagi mahal
bulan dua belas
lagi lah
krismas kan?

teringat masa nikah dulu
kemain murah tiket ke Btu
masa tu
sampai kengkawan semenanjung
ramai yang beli tiket
last minute
sebab tiket murah gila
pergi balik
bawah rm100!

aish
tahun ni
takde ke
tiket bawah RM100 lagi
last minute
macam ni?

hahaha

ok, hari-hari
saya check!

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kena selalu tgk nie atau pun book awal2

zarulfarhana said...

kalau dapat murah bg tau la..

Diana Rashid said...

nak dekat musim cuti ni ada ke tiket murah?/harap2 ada la ye..Boleh Sunnah balik kampung..kan??:)

fRaMe+LenSeS said...

check la. check la. untung untung ada

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.