BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 28, 2014

Baby

subhanallah

perasaan tu
memang tak tergambar
bila pertama kali
sentuh perut
ada yang tendang dari dalam
atau mungkin dia menumbuk?
atau mungkin
dia menghulur tangan
untuk bersalam?

hihihi

i feel so comel
i comel, baby comel
kah kah kah
so excited
so terujaaaa

sebab...
itulah first time
saya pegang perut
kawan yang mengandung
dan baby dalam perut tu
bagi tindak balas

sebelum-sebelum ni
kalau pegang perut
kawan yang mengandung
baby duk diam aje
sopan aje
mungkin tido
mungkin malu
nguhuhu..

ummi dia kata
itu jugak
first time
baby sangat aktif
bila bertemu orang lain

wah!

baby da lama mengidam
nak jumpa acik sunah
rupanya ya? :p

i is tersentuh

moga dipermudahkan urusan ummi itu
dan baby nya nanti...
moga baby itu
jadi pejuang agama nanti...

ameen...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.