September 2014 - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, September 30, 2014

Raya Haji

September 30, 2014 3
tak lama lagi raya haji tak tahu nak prepare macam mana untuk raya haji sebab selalunya kat kampung tak sambut sangat just pagi-p...
Read More

Monday, September 29, 2014

Kerenah

September 29, 2014 0
stress tak kalau kau kena layan pelanggan ni yang kau tak kenal langsung tapi kau tetap kena layan juga mula-mula ok lagi macam s...
Read More

Friday, September 26, 2014

Double Park

September 26, 2014 3
kalau korang pernah duduk apartmen atau flat korang mesti biasa buat double park parking depan kereta orang tak tarik hand brake ge...
Read More

Thursday, September 25, 2014

Klw Blh

September 25, 2014 1
ade kawan FB share dialog ni copy 100% Dialog suami isteri I: Syg klw blh sya nk lahirkan zuriat utk syg... S: (diam) I: Sekurang2ny...
Read More

Tuesday, September 23, 2014

Konon Tahu

September 23, 2014 1
kalau kita tak tahu keadaan orang tu macam mana situasi orang tu macam mana jangan lah sesuka hati kita nak suruh orang tu buat itu...
Read More

Monday, September 22, 2014

Ke Mana

September 22, 2014 1
waktu berlalu dan terus berlalu aku hitung satu persatu namun tetap sepi derap langkah kaki sekejap-sekejap kedengaran berlalu dan...
Read More

Saturday, September 20, 2014

Pernahkah

September 20, 2014 1
Kerinduan dalam hati Bagai ditusuk sembilu bisa Ku tak sanggup menahan sakit di hati Ku mengharap kesakitan ini sementara Ku terjaga kau...
Read More

Thursday, September 18, 2014

Wednesday, September 17, 2014

Sisa

September 17, 2014 1
kau faham tak perasaan bila tengah-tengah bulan macam ni tambah-tambah lagi di hujung bulan yang mana kau kena berjimat tahap benda...
Read More

Tuesday, September 16, 2014

Berdiri

September 16, 2014 3
bukannya selalu kau kena berdiri dalam panggung sebelum filem bermula tak selalu pun kau kena ikut sama menyanyi lagu Negaraku dala...
Read More

Monday, September 15, 2014

Saturday, September 13, 2014

Adohai

September 13, 2014 0
penat bila duduk saja menghadap laptop membaca journal menelaah paper tepu kepala otak bila banyak sangat tengok huruf tengok nomb...
Read More

Friday, September 12, 2014

Surat

September 12, 2014 1
hari ni tetiba terdetik di hati nak google nama sendiri saja nak tengok gambar apa yang keluar sejak-sejak dah mula tunjukkan siapa ...
Read More

Thursday, September 11, 2014

Sunday, September 7, 2014

AF 11

September 07, 2014 1
aku rasa tak salah langsung pun dia nak post kat ig dia pasal kawan dia masuk AF11 kalo aku ada kawan yang dapat masuk AF11 aku pun...
Read More

Post Bottom Ad