BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, September 30, 2014

Raya Haji

tak lama lagi
raya haji
tak tahu
nak prepare macam mana
untuk raya haji

sebab
selalunya
kat kampung
tak sambut sangat

just pagi-pagi
solat sunat aidiladha
balik rumah
ada orang bagi daging korban
mak masak
makan
tu je

kalau da kawen ni
tak tahu
nak buat macam mana ek?
hahaha

tapi
ada jugak rasa hati
nak buat
congo bars
boleh bawak pergi perak
dan tinggalkan sikit
buat bekal encik suami

oh ya
insya'Allah
saya akan ke perak!
wehuu!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.