October 2014 - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, October 28, 2014

Takut

October 28, 2014 3
dua tiga kali sejak akhir-akhir ini soalan-soalan itu kembali menujah-nujah akal fikiran dan terus aku buntu aku, dia, dia... tidak...
Read More

Sunday, October 19, 2014

Konfius

October 19, 2014 3
tiba-tiba aku tak tahu ape bendanya network generator terus terkonfius software ke hardware? macam software tapi bunyi macam hardwar...
Read More

Thursday, October 16, 2014

Sedu

October 16, 2014 6
semua orang mesti pernah mengalami perasaan rimas bila diserang sedu hohoho sedu berlaku bila kita bernafas, diaf..diaf...ape tah o...
Read More

Monday, October 13, 2014

Air Asia

October 13, 2014 4
pagi-pagi dah check tiket air asia sebab nak tengok kalau-kalau ada tiket murah KL-Btu-KL atau Btu-KL-Btu bulan ni dah mahal seba...
Read More

Sunday, October 12, 2014

Pedih

October 12, 2014 1
semua mesti pernah rasa pedih yang aneh dalam hati bila berlaku benda yang menyakitkan bila dikecewakan bila harapan dimusnahkan bi...
Read More

Wednesday, October 1, 2014

Post Bottom Ad