BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, November 29, 2014

Puff Pastry KAWAN



hari ni
buat puff pastry
salut sosej

senang sebenarnya
kalau ada puff pastry square
jenama KAWAn
sesiap dalam peti ais
kat rumah

nak sarapan pagi
atau minum petang
just fikir ape intinya
then macam mana
nak lipat-lipat puff tu

sekarang ni
kat google da banyak
orang share gambar makanan
tengok dari gambar
dan belajar
tak perlu pergi kelas
pun tak ape
tapi
untuk makan sendiri
boleh lah...

kalau nak jual
nak lagi sedap
lagi cantik
boleh lah pergi kelas ye
hew hew hew

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.