Amboiii, Kacak Bergaya dengan Kurta KACAX! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, May 29, 2018

Amboiii, Kacak Bergaya dengan Kurta KACAX!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hai, hari tu kan saya ada cerita pasal Kurta KACAX dekat SINI. Tiga hari lepas, kurta encik suami baru je sampai. Lambat betul Poslaju Malaysia bekerja. Huhuhu.

Then dua hari lepas, encik suami baru berkesempatan nak membelek kurtanya. Nak tahu apa komen dia?

Nak beli lagi satu.

Erk!

Bukan beli lagi satu untuk dia je, kawan dia pun nak jugak sehelai. Tu diaaaa. Kacak sungguh agaknya Kurta KACAX ni pada pandangan lelaki, ye tak? Kacak ke tak kacak, cuba tengok gambar-gambar diorang ni.

Kurta Vero Teluk Belanga dari kain denim digayakan dengan samping

Kurta Gio dan Kurta Vero KACAX

Haa..macam dah beraya awal je kan? Kemain masing-masing. Hahaha! Encik suami cakap selesa kurtanya. Alhamdulillah.

Kalau uols nak ayah, abang, adik, suami atau diri sendiri nampak kacak bergaya juga di hari raya nanti dengan kurta KACAX, boleh lah datang ke butik KACAX seperti alamat berikut:

Butik KACAX
L3.41, Level 3,
Plaza Angsana,
Johor Bahru
(Berdekatan kedai buku Badan)

Masa nak bayar kat kaunter, jangan lupa tunjuk promo code yang uols screenshot dari blog ni:

BG04KACAX

atau kalau uols nak beli secara online pun boleh.
Whatsapp terus aje untuk dapat diskaun 20% tu.


Promo code sah untuk pembelian offline dan online sehingga 10 Jun 2018, pukul 11.59 malam.

Like dan follow

3 comments:

  1. assalamualaikum sunah...tetap KACAX di pagi raya nanti kn...

    ReplyDelete
  2. Hamboiii kemain segak kacak bergaya Ck Abang memakai KacaX yer...sapalah amikkan gambo dia tu, hehehe

    ReplyDelete
  3. kacaxnya Ady! Tapi nampak mcm kawannya lagi kacax la.. ahahha

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad