Jemputan Hari Raya Open House Swiss-Inn, Johor Bahru

July 15, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dah habis Syawal. Dah masuk bulan Zulkaedah pun. Tapi saya masih nak update entri tertunggak yang sepatutnya saya publish pada dua hari last Syawal. Kekangan masa menyebabkan entri ni lambat keluar. Baru hari ni free sikit nak edit-edit gambar apa yang patut.

Kisahnya, hari Khamis lepas, kami dari JDT Blogger mendapat jemputan untuk menghadiri Hari Raya Open House di Swiss-Inn, Johor Bahru. Jamuan yang diadakan di Rilek the Cafe itu bermula dari pukul 12.30 tengahari hingga 4 petang. Saya bersama blogger Sis Lin tiba di hotel menghampiri pukul 1 tengahari. JDT Blogger lain yang turut serta adalah Mak Lin, Kak Mia dan Kak Seri.

Sampai kat venue jamuan, haruslah kita ambil gambar makanan dulu kan?

Nasi Beriyani Kambing @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Laksa Johor @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Bihun Sup Tulang Rawan @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Lemang dan Rendang Ayam Pedas @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Asam Pedas Ikan dan Daging Tetel @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Otak-otak @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Aneka Minuman @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Aneka Buah-buahan @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Rojak Buah @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Aneka Pencuci Mulut @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Sate Ayam dan Daging @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Masa tengah ambil gambar tu pun orang dah start ambil makanan juga. Kita belasah aje snap gambar dengan muka tak tahu malu. Kalau malu, nanti gambar takde nak masuk blog. Bahahaha. Bila dah puas ambil gambar makanan, baru lah boleh makan. Ekeke.

JDT Blogger yang hadir @ Hari Raya Open House Swiss-Inn, JB

Bersama blogger Sis Lin, lepas beraya pergi merambu pulak merata-rata

Alhamdulillah, terima kasih Swiss-Inn, Johor Bahru atas jemputannya.

You Might Also Like

4 Comments

  1. Hehehe tetiba lapar tengok asam pedas dan laksa Johor tu huhuhu
    Aishh mana nak cari ni...

    ReplyDelete
  2. teringattt masaaa preview ramadhan dulu banyak betul otak-otak ain bedal.hahahaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com