Cantik Dalam 3 Minit Dengan Set Make Up Yarra

August 13, 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar semua? Tengah buat kerja kat ofis ke tu? Bagi suri rumah atau yang tak bekerja, apa plan hari ni? Dah fikir nak masak apa tengahari ni ke? Share la sikit, mana tau saya datang rumah uols bawak pinggan. Hahaha.

Kalau ada yang follow IG dan FB saya, mesti tau beberapa hari lepas, saya pergi bercuti ke Bukit Gambang Resort City, Gambang, Kuantan. Saya ada intro sedikit aktiviti kami sepanjang kat sana dalam ENTRI NI. Sangat padat dan penuh hari kami kat sana dengan macam-macam aktiviti, pagi sampai malam.

Kalau hari panas terik atau seharian lepas aktiviti bawah cahaya matahari, kulit saya yang cerah gebu ni (ecewah) memang cepat benar jadi merah dan rasa terbakar. Siapa yang pernah jumpa saya depan-depan, memang tahu la. Blusher semulajadi sentiasa ada kat muka walaupun sebenarnya tak bermake up langsung. Hahaha.

Jadinya, setiap kali sebelum aktiviti dan selepas habis segala aktiviti pada hari tersebut, saya akan bersihkan muka dan pakai moisturiser untuk lembapkan kulit dan kembalikan kesegarannya. Satu nilai tambah bila moisturiser yang saya pakai tu ada fungsi untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Haaa, setiap kali sebelum keluar bilik, saya pakai moisturiser tu dulu. Eh eh, moisturiser apa yang banyak sangat fungsinya ni?


Haaa. Nampak tak nama dia tu? Itu lah Yarra Xtra C Moisturiser. Memang best pakai pelembap ni, ringan dan tak melekit. Kalau suka, boleh pakai bedak padat terus lepas moisturiser dah menyerap ke dalam kulit. Kalau nak emang lagi syantikkk, sambung pulak dengan Yarra Xtra E Face Mist dan Yarra DD Cream Foundation. Sangat mudah nak pakai, dan tak terlalu berat! Saya suka!

Yarra Set 4 in 1

SET 4 dalam 1 ini ada 4 ITEM LENGKAP untuk SKIN TREATMENT & MAKEUP BEAUTY

Dalam set 4 in 1 ini ada:

❤ 50ML Yarra Xtra C Moisturiser

Fungsi:
- Memberi kelembapan & kesegaran pada kulit
- Membantu masalah kulit kering
- Mengatasi anti-aging
- Melindungi kulit dari garisan stress, penuaan, mengecilkan liang pori
- Melindungi kulit dari sinaran UV
- Membantu masalah tona kulit tak sekata
- Mengurangkan eyebeg

❤ 50ML Yarra Xtra E Face Mist

Fungsi:
- Barang asas sebelum mekap
- Sempurnakan hasil selepas mekap
- Toner semulajadi
- Mencerahkan & memulihkan kulit kering
- Melindungi kulit dari kerosakan akibat pancaran matahari
- Antioksida tertinggi (400x ganda dari vitamin C)

❤ 8g Yarra DD Cream Foundation

Fungsi:
- Mengandungi SPF +30
- Ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit
- Membantu mengatasi masalah utama pada kulit termasuk kemerahan, garis kedut, pori besar dan bintik hitam di wajah

❤ FREE GIFT Yarra Kabuki Brush

CANTIK DALAM 3 MINIT DENGAN SET MAKEUP YARRA


Untuk dapatkannya.
Boleh terus wahtsapp nombor ini:

Facebook HQ:

Instagram:

You Might Also Like

5 Comments

  1. Memang betul, set 4in1 ni senang dan ringkas bagi mereka yang tidak bermakeup.
    Suka DD Cream dia, tekstur dia halus, dan serap ke kulit muka dan tidak bercapuk kannn...

    ReplyDelete
  2. agak best apply dd creamnya.berus pun lembut je.hasil sapuannya agak menarik.nampak peloles gitu kulit wajah sunah tu.

    ReplyDelete
  3. syanntikkksszz nyaaa kak sunah posingg gitewwww.... hahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahhhhh! Tergelak aku baca komen ko ni

      Delete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com