Lirik Lagu Semakin - Siti Sarah

August 27, 2018

Pic: Berita Harian

Aku tak peduli
Walau kau sakiti aku
Hati ini takkan rapuh
Mencintakanmu

Aku tak peduli
Walaupun berulang kali
Hati ini takkan mungkin
Membencimu

Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati

Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku

Semakin benci
Semakin aku tak mampu

Hatiku tetap berkata
Mencintaimu

Ohhhhhh

Ku cuba fahami
Mengapa harus begini
Cinta ini takkan mungkin
Dipaksakan

Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati

Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku

Semakin benci
Semakin aku tak mampu
Hatiku tetap berkata
Mencintaimu

Aku tak peduli


Hurmm. Kemain melekat lagu ni dalam hati. Bila saya post kat IG story 'keratan' lagu ni dari radio kereta, orang kata saya jiwang. Walhal, kalau baca liriknya, ada perkara tersirat yang cuba disampaikan oleh sang pencinta melalui lagu ni.

Menarik kan lagu yang Shuib buatkan untuk isteri dia ni? Confirm masuk AJL 33 ni. Uols rasa?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Kannn kannnn...
    Sis minggu depan nak letak lagu ni dalam blog..
    Tiap hari Ahad hanya lirik lagu je hehehe

    ReplyDelete
  2. blm pernah dgr lagu tok. hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com