Monday, August 27, 2018

Lirik Lagu Semakin - Siti Sarah

Pic: Berita Harian

Aku tak peduli
Walau kau sakiti aku
Hati ini takkan rapuh
Mencintakanmu

Aku tak peduli
Walaupun berulang kali
Hati ini takkan mungkin
Membencimu

Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati

Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku

Semakin benci
Semakin aku tak mampu

Hatiku tetap berkata
Mencintaimu

Ohhhhhh

Ku cuba fahami
Mengapa harus begini
Cinta ini takkan mungkin
Dipaksakan

Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati

Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku

Semakin benci
Semakin aku tak mampu
Hatiku tetap berkata
Mencintaimu

Aku tak peduli


Hurmm. Kemain melekat lagu ni dalam hati. Bila saya post kat IG story 'keratan' lagu ni dari radio kereta, orang kata saya jiwang. Walhal, kalau baca liriknya, ada perkara tersirat yang cuba disampaikan oleh sang pencinta melalui lagu ni.

Menarik kan lagu yang Shuib buatkan untuk isteri dia ni? Confirm masuk AJL 33 ni. Uols rasa?

2 comments:
Write Comments
  1. Kannn kannnn...
    Sis minggu depan nak letak lagu ni dalam blog..
    Tiap hari Ahad hanya lirik lagu je hehehe

    ReplyDelete
  2. blm pernah dgr lagu tok. hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com